2011-01-06 12:26:12• hírek • Balog Anita

Magyar bulik minden szombaton

Igazi magyar hely nyílik, ahol minden szombaton fergeteges bulit rendeznek majd.

Emlékeztek még az Ezek Vagyunk Mi bulik hangulatára? Hosszú éveken keresztül minden pénteken a Helios, majd később a Zaraza klubban gyűltek össze a magyar fiatalok, hogy Szilágyi Levente, azaz Dj. Leviciusz zenéire bulizzák végig az éjszakát. Ezeknek a buliknak a hangulatát akarja visszahozni Leviciusz a Zambara (régebben Las Vegas) diszkó felújított termében. Azt, hogy mi lesz az új hely neve, még kérdéses, és ebben a klub működtetői várják a leendő vendégek ötleteit.

A djleviciusz1979@yahoo.com e-mail címre várják a név-ötleteket, a nyertes név beküldője pedig - amellett hogy a szórakozóhely keresztapja vagy keresztanyja lesz - egy meglepetés-ajándéknak is örülhet majd. Leendő törzshelyed névjavaslatait január 18-ig várja a lemezlovas.


Visszatér Dj Leviciusz, és a fergeteges magyar bulik
Visszatér Dj Leviciusz, és a fergeteges magyar bulik


A hely hangulatáról Dj. Leviciusz a Szatmár.ro-nak elmondta: egy olyan szórakozóhelyet hoznak létre, ahol a bulizás, a jó hangutat a lényeg - ahol még akkor is jól szórakozhatsz, ha egy bani sincs a zsebedben. Az italárak nevetségesen alacsonyak lesznek, belépődíj pedig nincs és akkor sem néznek rád rossz szemmel, ha a bártól semmit sem vásárolsz, de kulturáltan, balhémentesen bulizol. A zenében a változatosság lesz a jellemző: a régi és új magyar slágerek mellett házibulis zenék és külföldi slágerek is szólnak majd, mindenképp a közönség dönti majd el, milyen zenéket játszunk - magyarázta Leviciusz. Amennyiben lesz rá igény, koncerteket is fognak rendezni magyarországi sztárok közreműködésével.

Az első bulira, amolyan bemelegítő jelleggel január 8-án, szombaton este kerül majd sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: